Kategorier
Valpkurs

Valpkurs för glada valpar i Göteborg

Gå valpkurs i Göteborg? Valpar är alltid beredda att ha det kul och är nyfikna på precis allting. En kurs ger ägare och valp tillfälle att lära sig om varandra.

För en nyligen inflyttad valp är hela världen okänd. Den har lämnat uppfödare, mamma och syskon och behöver lära sig nya människor, nya regler och nya omgivningar. Inte underligt om det tar lite tid att acklimatisera sig då. Som ny hundägare har man stort ansvar för valpens välfärd och uppfostran.

Alla familjer har sina regler men man behöver också vara beredd på att jämka lite ibland. I hundflocken sover man tillsammans och det är ett straff att inte få vara med resten av familjen. Små valpar har inte alltid hunnit bli rumsrena då de flyttar och olyckor kan inträffa. Men, mest av allt sprider valpar och hundar rent generellt lycka och kärlek omkring sig.

Valpkurs i Göteborg ger grundläggande färdigheter

När valpen hunnit vänja sig lite vid sitt nya liv är det dags att börja fundera på valpkurs i Göteborg. Varför? Jo, för det är det bästa och enklaste sättet att lära valpen – och ägaren, kanske – grundläggande samarbete och vad man kan förvänta sig av varandra. Man kanske inte träffar många andra hundägare dagligen?

Alla valpar behöver kunna inkallning, att hälsa fint, att gå i koppel och lite annat. Alla hundägare behöver lära sig hur man på ett bra sätt lär sin hund allt detta, och dessutom i sällskap av andra glada hundar. De färdigheter man får på valpkursen kan man sedan bygga vidare på.