Kategorier
Hundkurs

En roligare vardag för dig och din hund med en hundkurs i Stockholm

Letar du efter en seriös hundinstruktör som har olika hundkurser i Stockholm? Prova på en kurs och se vad det är ni gillar. Det finns många olika att välja.

Vill du utmana dig och din hund och samtidigt komma närmare varandra? Att gå på en hundkurs är något väldigt givande, både för matte eller husse och hunden. Tillsammans får ni utveckla och lära er nya saker. Att hunden har en uppgift gör ofta att den mår bättre och vad är då bättre än att ta en hundkurs?

Det finns flera olika hundkurser att välja mellan. Det finns upplägg som passar den som vill ha lite action och att de ska gå fort, och för den som föredrar lite lugnare kurser där fokus och koncentration är viktigt. Med rätt vägledning redan från början, så kommer ni att längta efter nästa kursdag. Kursen pågår oftast i några veckor med lektioner en gång i veckan.

Lär dig på hundkurs

Alla är vi nybörjare någon gång, detsamma gäller givetvis på hundkursen. Dit kan du komma när du är helt ny som hundägare. Det finns olika kurser och även uppföljningskurser som passar alla. Ni kan välja bland flera olika hundkurser i Stockholm där ni även har möjlighet att träna inomhus under de kalla perioderna.

Det finns olika upplägg för hur ni ska träna tillsammans. Det finns vanliga kurser, men även privatträning. Där kan ni få hjälp med olika problem som om hunden drar, eller om den är reaktiv mot andra hundar eller människor. De hjälper er att lösa flera olika problem så att er vardag blir enklare.